Boek via deze website met 10% korting
 — 

Ontdek Den Haag & Scheveningen met Elswhere Tours

Den Haag heeft alles: winkelen, strand, musea, parken en uitgaan. Oh, en een rijke geschiedenis!

De Guided Tours zijn in het Engels, Duits of Nederlands en gaat het erom te genieten van Den Haag/Scheveningen en te leren over het leven in Nederland. Je kunt kiezen uit een Free Walking Tour in Den Haag Centrum, een The Hague Highlights Tour of een Custom Tour in Scheveningen. Scroll naar beneden voor het overzicht van de tours.

Free Walking Tour The Hague

De Free Walking Tour is een geweldige kennismaking met Den Haag en combineert praktische informatie met gezelligheid! Ontdek de stad door de ogen van een gepassioneerde local! Leer over de rijke geschiedenis van Den Haag met levendige verhalen, leuke weetjes en dingen die je zeker zult onthouden! Ondertussen worden de favoriete plekken om te eten of tips om de stad te verkennen gedeeld. Het delen van de kennis en liefde voor de stad van Vrede en Recht is het beste wat je in Den Haag zal overkomen! 

 

Donderdag - Zondag, 10.30 & 14.00 uur
2.15 uur  

Tour met gids in het Engels (Gids spreekt ook Nederlands) 
Je betaalt wat je denkt dat het waard is! (Tip based) 

Schrijf nu in om een plekje te reserveren

Schrijf nu in

The Highlights Tour

The Highlights Tour is een must om je weg te vinden in de stad. Leer de geschiedenis en de laatste informatie over onze stad. Herbeleef de tijd van de koningen en koninginnen van weleer en ontdek de beste plek om vanavond te eten.

Op afspraak
2 uur
€16,50 per persoon (minimaal 6 personen of gelijkwaardig kosten)
Tour met gids in het Engels, Nederlands of Duits.

Schrijf je nu in om een plaats te reserveren

Schrijf nu in

Custom Tour in Scheveningen


Beleef Scheveningen door de ogen van een local en ontdek een heel andere kant van deze badplaats. Ontdek het Kurhaus, de Hofjes, de Keizerstraat, de Haven, het uitzicht op de Bunkers, de Pier en natuurlijk het strand!

Leer hoe je "Sche-ve-ningen" uitspreekt en geniet van het strandleven, terwijl je de ins en outs krijgt over waar het surfen is en waar de locals naartoe gaan. Leer over het leven in het oude dorp terwijl we je kennis laten maken met de minder bezochte kant van Den Haag, loop langs de vuurtoren op weg naar de haven. Ooit was Scheveningen de plek waar kunstenaars, royals en de rich and famous rondhingen.

Hoe belangrijk zijn duinen voor Nederland en wat is dat Hollandse gras waar we allemaal zo van houden? Misschien geniet je onderweg wel van wat rauwe haring of krijg je de primeur welk restaurant de lekkerste zeevruchten serveert!

Dit vissersdorp is de geboorteplaats van het Koninkrijk der Nederlanden. Ga mee en geniet!

Op afspraak
Prijs op aanvraag 

Tour met gids in het Engels, Duits of Nederlands

Schrijf nu in om een plekje te reserveren

Schrijf nu in