Boek via deze website met 10% korting
 — 

Parkeren

Fox Hotel The Hague Scheveningen heeft geen eigen parkeergelegenheid. Er zijn wel verschillende parkeergarages in de directe omgeving: Parking Nieuwe Parklaan, Parking Scheveningen Strand en Parking Kurhaus. Deze zijn zeven dagen per week 24 uur per dag geopend en liggen alle drie op 5 minuten loopafstand. In de website van APCOA Parking vindt u de parkeergarages die het dichtst bij ons hotel liggen. 

APCOA Parking Scheveningen

Voordelig en direct aan het strand in Scheveningen parkeren?

Dat doe je bij Interparking Boulevard! Reserveer van tevoren en parkeer 24 uur lang met Flex Parking vanaf € 17,50 (inclusief onbeperkt in- en uitrijden). Online reserveren bij Interparking is snel en makkelijk!

Interparking - Boulevard Scheveningen

LET OP:

De prijs voor parkeren op straat is vanaf € 6,50 per uur en voor maximaal 1 uur. Op Scheveningen geldt het nieuwe dagtarief van €50,- in straten van de woonwijken: Gevers Deynootweg (parkeerterrein voor de Oranjeflats), Harteveltstraat, Jongeneelstraat, Pellenaerstraat en Seinpostduin.

 
Park+Beach 

Een ideale oplossing voor gasten van ons hotel en bezoekers van Scheveningen. Met Park+Beach reserveer je een parkeerplaats bij een van de deelnemende garages buiten Scheveningen: CS New Babylon, Malieveld of World Forum A. Vanaf daar kun je verder met de tram of, indien beschikbaar, met een deelfiets. De prijs is vanaf €6,00 voor parkeren per dag inclusief een tramkaartje.

Park+Beach reserveren

 

Meer mogelijkheden om naar Scheveningen te komen

Scheveningen is altijd een topbestemming en is bij mooi weer dé trekker voor jong en oud. Om het gebied gastvrij, leefbaar en veilig te houden voor de bezoekers zijn er diverse alternatieven om naar de kust te komen. Deze waaier van mogelijkheden zijn door Stichting Buitengewoon Scheveningen in een illustratie samengevat.