Boek via deze website met 10% korting
 — 

Bereikbaarheid

Fox Hotel Scheveningen is vanuit het centrum van Den Haag makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto en de fiets. In alle gevallen duurt het ongeveer een kwartier.

Met het OV

 Wie met het openbaar vervoer reist, kan tramlijnen 1 en 9 en de buslijnen 21, 22 en 23 nemen. Vanaf Station Den Haag Centraal kun je tramlijn 9 richting Scheveningen nemen. Vanaf Station Den Haag Hollands Spoor rijden de HTM trams 1 en 9 richting het strand. Stap uit bij de halte Kurhaus en aan de rechterkant bevindt zich het Fox Hotel.

Met de auto

Met de auto volg je de vanaf de snelweg de borden Scheveningen Bad. In de directe omgeving bevinden zich meerdere parkeergarages: Parking Nieuwe Parklaan, Interparking Boulevard Scheveningen en Parking Scheveningen Strand. Deze zijn zeven dagen per week 24 uur per dag geopend en liggen alle drie op 5 minuten loopafstand. Kijk voor praktische info over de beste route, bereikbaarheid en parkeren in Scheveningen op onze Routeplanner.

Met de fiets

De leukste manier om naar Scheveningen te gaan is met de (brom)fiets. Vooral met mooi weer is dit het snelst. In Scheveningen zijn heel veel onbewaakte fietsparkeerplekken. Direct aan het Palaceplein is er een bewaakte fietsenstalling van Biesieklette, waar je gratis je fiets kunt stallen.